← Takaisin

Tervetuloa Bueno Padeliin

17.6.2024

Padel Club Seinäjoki -halli on vaihtunut ruotsalaisesta omistuksesta täysin pohjalaisomistukseen. Uudet omistajat Jari Saari ja Timo Viitala ovat kokeneita yrittäjiä Kurikasta. He ovat sitoutuneet kehittämään hallista entistäkin paremman paikan padelin pelaamiseen ja nauttimiseen.

Uudet omistajat
Uusilla omistajilla Jari Saarella ja Timo Viitalalla on molemmilla pitkä kokemus yrittäjyydestä, ja he ovat erittäin innoissaan tästä uudesta haasteesta. Yrittäjäkaksikko uskoo kuitenkin, lajilla olevan paljon potentiaalia Seinäjoella.

Nimenvaihdos heijastaa uutta suuntaa
Nimenvaihdos Bueno Padeliksi symboloi hallin uutta suuntaa ja omistautumista laadukkaaseen padel-kokemukseen. Bueno tarkoittaa espanjaksi hyvää ja se kuvastaa hallin tavoitetta tarjota pelaajille parasta mahdollista palvelua ja tunnelmaa. Seinäjoen halli palvelee asiakkaitaan kahdeksan nelinpeli- ja yhden kaksinpeli- kentän voimin. Hallilla club-managerina jatkaa myös asiakkaille tuttu Juke Kataja-Rahko.

– Haluamme viedä hallin toimintaa eteenpäin asiakaslähtöisesti ja otamme mielellämme vastaan ideoita hallin toiminnan kehittämiseksi. Kartoitamme tilaan tällä hetkellä mahdollisia kuntosaliyrittäjiä palveluiden monipuolistamiseksi. Saari kertoo.

Padel Kurikka vaihtaa nimensä Bueno Padeliksi Kurikka
Myös Kurikassa toista vuotta toiminut Padel Kurikka vaihtaa nimensä Bueno Padeliksi osana omistusjärjestelyjä. Tämä muutos vahvistaa molempien hallien yhteistyötä ja antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia laadukkaasta padelista yli kuntarajojen. Omistajamuutos tuo varmasti paljon lisää järjestettyä toimintaa ja laajaa ammattitaitoa myös Kurikkaan.

– Pelaajia käy Kurikasta paljon Seinäjoella pelaamassa jo nyt. Uskomme, että muutos lisää myös Kurikan padelhallin käyttöastetta merkittävästi, kun saadaan padelin ammattilaiset mukaan suunnittelemaan ja järjestämään toimintaa myös Kurikkaan.

Bueno Padel Kurikka kokee nimenvaihdon lisäksi muita muutoksia myös syksyllä 2024 kun hallilla aloittaa uusi kuntosaliyrittäjä.
– Uusi kuntosali täydentää erinomaisesti padelhallin tarjontaa ja tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden harrastaa liikuntaa monipuolisesti.

Uusimmat artikkelit